loading
MiMA targonca Innováció és megbízhatóság megfizethető áron

MIMA targoncák

Ismerje meg és próbálja ki a MiMA targoncáit! A 60 országban népszerű MiMA anyagmozgató eszközök immár Magyarországon is elérhetőek. Legyen Ön is egy elégedett MiMA felhasználó!

  • 30 év tapasztalat az anyagmozgatásban
  • Magyarországi készletről elérhető
  • Magasan képzett szakszerviz
  • 12 hónapos garancia minden targoncára
  • Közel 50 targoncatípus

A MiMA targoncák forgalmazója:

A MiMA targoncák forgalmazója a QLM

A MiMA targoncák forgalmazója a QLM A MiMA targoncák forgalmazója a QLM

Mima gyár

A MiMA targoncák története

1994-ben lépett be a targoncák piacára a MiMA, mely kizárólag az elektromos anyagmozgató eszközök, keskeny folyosós targoncák, hosszú anyagkezelő eszközök és egyedi berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozik.

A MiMA fejlesztői csapata innovatív szellemben, a "biztonság, tartósság, hatékonyság és alacsony karbonlábnyom" céljai mellett vállalt elkötelezettséget. A MiMA anyagmozgató eszközeinek széles termékköre az 500-100 000 kg-os terhek kezelésére nyújt innovatív megoldásokat. A több évtizedes távlatú kutatás és fejlesztésnek köszönhetően a MiMA számos szabadalmi és technológiai újítása jelenik meg az orvostudományban, élelmiszeriparban, vegyiparban, elektronikai iparban, gépiparban, bútoriparban, logisztikában és más iparágakban.

A MiMA termékek több termékcsaládba sorolhatóak, ideértve a tolóoszlopos és homlokvillás targoncákat, raklapemelőket, komissiózó eszközöket, vontatókat, keskenyfolyosós targoncát, négyutas és multiway targoncákat.

Alapító bemutatása

A cég alapítója, Han Long 1989-ben fejezte be posztgraduális tanulmányait, majd 11 évig dolgozott a targoncagyártás, azon belül a mechanikai tervezés és értékesítés területén. Tapasztalataira alapozva ezt követően alapította a Banyitong Science & Technology Developing Co., Ltd-t, mely kizárólag az elektromos raktári anyagmozgató eszközök fejlesztésére és gyártására összpontosít, és több újdonságot hozott létre ezen a területen.

Han Long elkötelezett abban, hogy kimagasló teljesítményű és innovatív targoncái a legszélesebb körben nyújtsanak megoldást anyagmozgatási feladatokra.

MiMA targonca rólunk

Tanúsítványok